So Ham - Yoga & Pranic Healing
Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές του Master Choa Kok Sui

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές του Master Choa Kok Sui

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι µια πανίσχυρη τεχνική διαλογισµού που φέρνει ειρήνη, αγάπη, χαρά και καλή θέληση. Οι Δίδυμες Καρδιές αναφέρονται σε δυο κέντρα ή τσάκρας, στο κέντρο της Καρδιάς-έδρα της ανθρώπινης αγάπης- και στο κέντρο της Κορώνας-έδρα της ανιδιοτελούς αγάπης. Εξασκώντας αυτόν τον διαλογισμό, βελτιώνουμε την εσωτερική μας κατάσταση καθώς καθαρίζουμε το σύστημά μας από αρνητικές ενέργειες, συναισθήματα και σκέψεις, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα αυτοθεραπεία.

Κατα τη διάρκεια του ∆ιαλογισµού στις ∆ίδυµες Καρδιές ευλογούμε τη Γή με Θεϊκό Φως, Θεϊκή Αγάπη και Θεϊκή ∆ύναµη, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Κάνοντας πρακτική σε αυτόν τον Διαλογισμό μπορεί να επιτευχθεί ειρήνη, αγάπη, ελπίδα, θεραπεία, χαρά και συµφιλίωση, μεταμορφώνοντας τις ζωές των ανθρώπων εδώ και πολλά χρόνια. Έχει παρατηρηθεί ότι όταν γίνεται πρακτική του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές από ομάδες συστηματικά, τα οφέλη του Διαλογισμού ξεπερνούν τους συμμετέχοντες αγγίζοντας την κοινότητα κι όσους βρίσκονται στην γύρω περιοχή. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα διαλογισμού τόσο η επίδραση και δύναμη του Διαλογισμού πολλαπλασιάζεται. 

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές στην υγεία έχουν αποδειχθεί με τη χρήση μετρήσημων επιστημονικών εργαλείων όπως ηλεκτροµυογράφημα, αγωγιµότητα δέρµατος, ηλεκτροεγκεφαλογράφηµα, εγκεφαλικό συγχρονισµό κι επίπεδα νευρορµονών. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται η τεράστια συνεισφορά που έχει η πρακτική του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές του MCKS στην υγεία, θεραπεία, μακροζωία και πρόληψη. 

Ο Master Choa Kok Sui έλεγε ότι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές «Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία διαλογισµού για πνευµατική ανάπτυξη. Είναι ένα αληθινό δώρο από τα Μεγάλα Ανώτερα Όντα».

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι καθοδηγούμενος, ηχογραφημένος με τη φωνή του Ιδρυτή του Pranic Healing & της Arhatic Yoga, Master Choa Kok Sui με παράλληλη μετάφραση στα Ελληνικά.

Τα οφέλη του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές

Διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι η εξάσκηση του συγκεκριμένου διαλογισμού:

 • Μειώνει το στρες
 • Τριπλασιάζει την παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης
 • Δημιουργεί αρμονία ανάμεσα στο δεξί κι αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου
 • Αναζωογονεί το σώμα επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη υγεία
 • Δημιουργεί αίσθηση εσωτερικής γαλήνης κι ευτυχίας
 • Συμβάλλει στη δημιουργία μιας υγιούς αυτοπεποίθησης
 • Δημιουργεί αρμονικές σχέσεις
 • Αυξάνει τη νοητική διαύγεια, ευφυΐα και καταννόηση
 • Αυξάνει τη θεραπευτική ικανότητα

Ποιοί ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τον διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές:

 1. Άτοµα κάτω των 16 ετών.
 2. Ασθενείς µε σοβαρές καρδιακές παθήσεις, υπέρταση και γλάυκωμα
 3. Έγκυες
 4. Βαριοί καπνιστές
 5. Βαριοί κρεατοφάγοι (ιδιαίτερα χοιρινό)

Ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ανοιχτός προς όλους, είναι ΔΩΡΕΑΝ και προσφέρεται στο κέντρο μας κάθε εβδομάδα.

Έρευνα για την επίδραση του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές:

Το 2019 το Pranic Healing Greece, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια έρευνα στην Αθήνα, σχετικά με την επίδραση του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές στα επίπεδα στρες και παραγωγηκότητας στον χώρο εργασίας. Το Pranic Healing Greece συνεργάστηκε με την εταιρεία Focus Bari Research Agency και το πείραμα πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα 8 εβδομάδων σε 3 μεγάλες εταιρείες. Τα αποτελέμσατα ήταν εκπληκτικά, τόσο στην επίδραση στα επίπεδα του στρες όσο και στην διαχείριση του άγχους και την παραγωγηκότητα στο χώρο εργασίας. Η ψυχολόγος Ειρήνη Τουρλεντέ συμμετείχε στη συγκεκριμένη έρευνα ως συντονίστρια σε μια από τις 3 εταιρείες. Άλλες έρευνες που αφορούν τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές έχουν γίνει σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αξίζει ενδεικτικά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Master Glenn Mendoza, ο οποίος είναι γιατρός στην Αμερική κι υπεύθυνος του Pranic Healing Research Institute, ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pranichealing.com για να δείτε πώς ο Master Stephen Co καθοδηγεί τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές στα πλαίσια των σεμιναρίων του No1 “Life Coach” παγκοσμίως Tony Robbins, σε χιλιάδες κόσμου.