So Ham - Yoga & Pranic Healing
Θεραπείες

Θεραπείες

Στο κέντρο μας προσφέρουμε υπηρεσίας θεραπείας που καλύπτουν σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να δεχθείτε θεραπεία για προβλήματα που αντιμετωπιζετε στο φυσικό σας σώμα, για συναισθηματικές ή ψυχολογικές παθήσεις, εθισμούς, ομορφιά, σχέσεις κι εξισορρόπηση της ενέργειας στο χώρο εργασίας ή το σπίτι.

Όλες οι υπηρεσίες μας μπορούν να προσφερθούν εξ’αποστάσεως αλλά και διαδικτυακά.

Το Pranic Healing δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει την Ιατρική αλλά να τη συμπληρώσει για να επιτευχθούν καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Οι Pranic Healers δεν κάνουν διαγνώσεις, δεν συνταγογραφούν φάρμακα και δουλεύουν σε συνεργασία με του ιατρούς. Σε περίπτωση που τα συμπτώματα επιμένουν, να απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Θεραπείες Pranic Healing

Οι θεραπείες Pranic Healing ακολουθούν πρωτόκολλα θεραπείας για ασθένειες στο αναπνευστικό σύστημα (π.χ. άσθμα), κυκλοφορικό σύστημα (π.χ. καρδιακές ασθένειες), γαστρενετερικό σύστημα (π.χ. ευερέθιστο έντερο, δυσκοιλιότητα), μυοσκελετικό σύστημα (π.χ. θλάσεις, κατάγματα, διαστρέμματα, ρήξη τένοντος, εξαρθρώσεις), αναπαραγωγικό σύστημα (π.χ. δυσμηνόρροια), γενικά πρωτόκολλά (π.χ. πονοκέφαλο, ημικρανίες, εγκαύματα, ηγμορίτιδα, αλλεργίες), αλλά και για την αντιμετώπιση πιο περίπλοκων ασθενειών όπως AIDS, καρκίνο, εγκεφαλικό, διαβήτη, ηπατίτιδα, λήθους στα νεφρά, αναιμία, επιληψία, νοητική υστέρηση, Πάρκινσον, γλαύκωμα, δισκοκήλη, ψωρίαση κτλ.

Pranic Ψυχοθεραπεία

Η Pranic Ψυχοθεραπεία εφαρμόζεται για την ανακούφιση και θεραπεία συναισθηματικών και νοητικών ανισορροπιών. Τα αρνητικά συναισθήματα και τραυματικές εμπειρίες είναι ουσιαστικά αρνητικές σκεπτομορφές κι αρνητικές συναισθηματικές ενέργειες που έχουν προσκολληθεί στην αύρα και σε σημαντικά ενεργειακά κέντρα (τσάκρας). Πρωτόκολλα Pranic Ψυχοθεραπείας αφορούν την αντιμετώπιση ψυχαναγκαστικών συμπεριφορών, φοβίες, κρίσεις πανικού, άγχος, κατάθλιψη, αδυναμία διαχείρισης θυμού, προβλήματα εθισμού με το αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες, φαγητό, ζάχαρη, τζόγο, κάπνισμα

Pranic Διακοπή Καπνίσματος

Με τη βοήθεια της Pranic Ψυχοθεραπείας και του πρωτόκολλου για την αντιμετώπιση εθισμών, μπορεί να επιτευχθεί διακοπή καπνίσματος με 1 μόνο συνεδρία! Τα  αποτελέσματα είναι μόνιμα κι ο θεραπευόμενος δεν μπορεί ούτε να σκεφτεί ξανά τον ευατό του να καπνίζει. Η θεραπεία γίνεται χωρίς τη χρήση βελόνων, φαρμάκων κι σωματική επαφή, με μόνη προϋπόθεση να θέλει ο θεραπευόμενος να απαλλαγεί από αυτή την εθιστική συνήθεια.

Θεραπεία Σχέσων

Στη θεραπεία σχέσεων χρησιμοποιείται ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο Pranic Ψυχοθεραπείας όπου στόχος είναι η εξομάλυνση κι απομάκρυνση δυσκολιών σε κάθε μορφής σχέσεις όπως συντροφικές, συζυγικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, κτλ.

Pranic Body Sculpting

Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του Pranic Body Sculpting είναι εφικτή η επιθυμητή σωματική αλλαγή κι ομορφιά, χωρίς τη χρήση χειρουργικών μεθόδων, βελόνες, φάρμακα, δίαιτα, εξαντλητική γυμναστική και στερήσεις. Μπορείτε να χάσετε βάρος, να μειώσετε πόντους από διάφορα σημεία του σώματος, να γίνει αύξηση του στήθους, μείωση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη του σώματος κι άλλα πολλά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν!

Pranic Face Lifting

Στο Pranic Face Lifting επικεντρωνόμαστε στην ομορφιά του προσώπου, την εικόνα μας. Με τα πρωτόκολλα αυτής της τεχνικής μπορούν να μειωθούν ή κι αφαιρεθούν οι ρυτίδες -που είναι η έκφραση των αρνητικών συναιθημάτων (θλίψη, άγχος, θυμός κτλ.) αλλά και  τα σημάδια ακμής. Με το Pranic Face Lifting επανέρχεται η φυσική λάμψη κι ομορφιά του προσώπου, επιτρέποντας να έρθει στην επιφάνεια η φυσική εσωτερική ομορφιά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν!

Pranic Κυτταρική Θεραπεία

Όλες οι πεποιθήσεις, συναισθήματα, σκέψεις, τα τραύματά μας αποθηκεύονται στο DNA μας κι άρα στην κυτταρική μας μνήμη. Με την βοήθεια της Pranic Κυτταρικής Θεραπείας μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτά τα αρνητικά προγράμματα και μνήμες από τα κύτταρά μας, απομακρύνοντας τα εμπόδια προς την ευτυχία, υγεία κι ευημερία μας. Η Pranic Κυτταρική Θεραπεία είναι μια τεχνική βαθειάς αναδόμησης προσφέροντας αλλαγή πορείας στη ζωή.

Pranic Sports Θεραπεία

Η Pranic Sports θεραπεία απευθύνεται σε αθλητές, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες, για την αντιμετώπιση αθλητικών σωματικών τραυματισμών (π.χ. θλάσεις, κατάγματα, διαστρέμματα, ρήξη τένοντος, εξαρθρώσεις, κτλ.) αποτελεσματικά και γρήγορα. Επίσης μπορεί να γίνει σωματική προετοιμασία σε ενεργεακό επίπεδο για έναν αγώνα με εξαιρετικά αποτελέσματα κι επιδόσεις. 

Pranic Feng Shui

Όπως το σώμα μας έτσι και το σπίτι μας μπορεί να συσσωρεύσει αρνητικές ενέργειες που να δυσκολεύουν την αδιάκοπη ροή ενέργειας μέσα σε αυτό. Στο Pranic Feng Shui προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ενέργεια του χώρου ώστε να ευδοκημεί η υγεία, ευτυχία, ηρεμία, καλή τύχη, ευημερία και χαλάρωση σε όσους είναι μέσα σε αυτό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους χώρους χωρίς περιορισμούς, όπως προσωπικούς, επαγγελματικούς, το σπίτι, αλλά και περιβάλλοντες χώρους. 

Θεραπεία εξ’ Αποστάσεως

Στη Θεραπεία εξ’αποστάσεως μπορούν να εφαρμοστούν ακριβώς τα ίδια πρωτόκολλα θεραπείας όπως και δια ζώσης, με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν υπάρχουν πρακτικά προβλήματα στο να βρεθούν στον ίδιο χώρο θεραπευτής και θεραπευόμενος.